KARINA SKOU

Karina Skou har haft en stor karriere fra anklagemyndigheden, hvor hun har opnået at blive udnævnt som specialanklager. Karina Skou har arbejdet ved anklagemyndigheden i mere end 10 år og har derfor oparbejdet en omfattende erfaring med straffesager, som hun drager fordel af i hver eneste sag, som hun forbereder grundigt og på et højt fagligt niveau. Hun forbereder med det samme sagen i detaljer og har derfor allerede på et tidligt tidspunkt i sagen vurderet, om der skal foretages selvstændig efterforskning, indkaldes yderligere vidner og vurderet, om der er vigtige efterforskningsskridt, som politiet ikke har foretaget, og som er vigtige for at give klienten det bedste forsvar.

Karina Skou går meget op i, at klienten kan føle sig i trygge hænder, og hun sørger altid for, at hun og klienten grundigt har forberedt sig sammen, før sagen skal behandles i retten. Karina Skou lægger stor vægt på, at klienten uanset tidspunkt kan kontakte hende, og hun står altid til rådighed.

Karina Skou fører sager i hele landet, og hun har møderet for Højesteret. Karina Skou vil altid stå klar til at tage din sag uanset sagens størrelse eller type – Karina Skou vil altid kæmpe for din sag.

KONTAKT

Karina Skou
Tlf. + 45 20 86 11 03
kas@straffesagen.dk
Østerågade 27, 2. (4B) – 9000 Aalborg
Karina Skou Advokatfirma
Cvr. 39 29 34 47