EIGIL STRAND

Eigil Strand har en unik baggrund som forsvarsadvokat. Han har nemlig i mange år været dommer både i byretten og i landsretten, og han har derfor en stor erfaring med, hvordan sager føres mest optimalt i retten. Eigil Strands store erfaring som dommer gør, at han ved, hvad der er væsentligt i en sag allerede fra starten af. Han sætter sig altid grundigt ind i sagen, og han forbereder sig i detaljer på de juridiske problemstillinger, som han forudser, at der vil komme i sagen.

Gennem tiden har Eigil Strand både ført omfattende sager omkring økonomisk kriminalitet, personfarlig kriminalitet, våbenbesiddelse og narkotika, men han har også stor erfaring med at føre mindre sager af enhver art, herunder f.eks. færdselssager. For Eigil Strand er alle sager vigtige.

Eigil Strand arbejder meget, og han er altid klar til at tage et møde eller en samtale med klienten omkring sagen. Han sætter en stor ære i, at klienten og de pårørende altid kan komme i kontakt med ham. Han forstår vigtigheden i, at klienten føler sig i trygge hænder, og at klienten i hele processen bliver orienteret og er med til at forberede sagen.

KONTAKT

Eigil Strand
Tlf. + 45 20 53 29 70
est@straffesagen.dk
Nannasgade 28, 2200 København N.

Eigil Strand Advokatfirma
Cvr. 39 29 35 79