ALEXANDER NYBORG CHRISTENSEN

Alexander Nyborg Christensen har arbejdet i 3 år som advokatfuldmægtig for Michael Juul Eriksen, og han har derfor opnået en stor erfaring med, hvordan de største og mest komplicerede sager forberedes og føres i retten, ligesom han ved, hvordan strategien i sagen skal gribes an i samråd med klienten.

Alexander Nyborg Christensen arbejder med alle typer af straffesager, og han forbereder sig grundigt uanset sagens størrelse og kompleksitet. Han ved, at det kan være afgørende for resultatet i sagen, at han følger efterforskningen i sagen tæt og hele tiden er opmærksom på, om han selv skal foretage yderligere efterforskning, eller om der skal protesteres over politiets dispositioner.

Han står altid til rådighed for klienten og de pårørende, og han er også altid klar til at tage med til en afhøring ved politiet eller at møde i en sag med kort varsel, og alligevel være grundigt forberedt, således der aldrig gås på kompromis med kvaliteten.  Han forstår, at det kan være en voldsom oplevelse at være involveret i en straffesag, og han forstår derfor vigtigheden af altid at være ærlig og reel overfor klienten.

Alexander Nyborg Christensen vil altid kæmpe for at opnå det bedst mulige resultat for klienten.

KONTAKT

Alexander Nyborg Christensen
Tlf. + 45 60 21 41 74
anc@straffesagen.dk
Vesterballevej 5 (1.36) – 7000 Fredericia
Alexander Nyborg Christensen Advokatfirma
Cvr. 39 29 06 26