PIA MARIA STOKVAD-RUBENIUS

Pia Maria Stokvad-Rubenius har en unik baggrund som forsvarsadvokat. Udover mange års erfaring som forsvarer, har hun i mere end 10 år arbejdet som dommer. Hun har været i flere forskellige byretter og Vestre Landsret. Hun ved derfor, hvad der er vigtigt, når sagen skal afgøres i retten, uanset om det er store komplekse sager om økonomis kriminalitet, alvorlige forbrydelser eller mindre alvorlige sager. Hun ved, hvad der kan blive afgørende og hun vurderer derfor fra starten og under vejs i sagen, om der skal foretages yderligere efterforskningskridt. Hun sikrer, at hun sammen med klienten altid er grundigt forberedt i alle sager.

Pia Maria ved, at det er en stor belastning at være involveret i en straffesag og hvor meget det betyder, at klienten føler sig i trygge hænder. Hun står derfor altid til rådighed. Hun lytter til klienten og er ærlig og reel i sin rådgivning.

Pia Maria fører sager i hele landet og har møderet for landsretten. Hun står klar til at føre din sag og vil kæmpe for, at du får det bedst mulige resultat.

KONTAKT

Pia Maria Stokvad-Rubenius
Tlf. + 45 53 78 36 00
psr@straffesagen.dk
Albanigade 15, 5000 Odense C

Stokvad Advokatfirma
Cvr. 39 94 52 15